• Посилання скопійовано

ДФС оприлюднила список ТОП-100 компаній зі сплати податків

Державна фіскальна служба опублікувала ТОП-100 платників податків, які сплатили найбільші обсяги коштів до скарбниці

ДФС оприлюднила список ТОП-100 компаній зі сплати податків

Список опубліковано в офіційному журналі ДФС "Вісник".

За підсумками першого півріччя 2016 року у порівнянні з відповідним періодом минулого року, найбільше податків до бюджету сплатило ПАТ "Укргазвидобування" - 13,676 млрд гривень, збільшивши цей показник в 2,3 рази.

Друге місце посіла НАК "Нафтогаз України", яка сплатила 10,775 млрд гривень податків, що на 1% менше ніж у першому кварталі 2015 року.

Третє, четверте і п’яте місця зайняли серед найбільших платників податків зайняли тютюнові компанії: "Філіп Морріс Україна", "А/Т тютюнова компанія "В.А.Т. Прилуки" та "Джей Ті Інтернешнл Україна".

Згідно з даними, компанія "Філіп Морріс Україна" збільшила суму сплати податків на 80% (при цьому сама сума не оприлюднена). "В.А.Т. Прилуки" сплатила до бюджету 5,536 млрд гривень податків, збільшивши цей показник на 114%. Компанія "Джей Ті Інтернешнл Україна" перерахувала 3,469 млрд гривень податків - на 21% більше, ніж за перший квартал 2015 року.

На шостому місті опинилася ПАТ "Укрнафта", яка збільшила показник втричі - до 3,342 млрд гривень.

Сьоме місце посіло ДП "Енергоринок" з показником у 3,31 млрд гривень (+25%). На восьмому місці -  ПАТ "Укртатнафта", яке покращило показник на 69% - до 2,49 млрд гривень.

На дев'ятому місці опинився ПАТ "Укртрансгаз". Компанія сплатила за півроку 2,42 млрд гривень, покращивши показник на 42%.

Замикає десятку найбільших платників податків ПАТ "Українська залізниця", яке сплатило 2,353 млрд гривень.

 

ТОП-10 компаній зі сплати податків

З повним списком ТОП-100 платників податків можна ознайомитися за посиланням>>>

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»