• Посилання скопійовано

Податківці закликають фізосіб сплатити податок на нерухомість до 27 червня включно

ДФС наголошує: громадянам, які отримали повідомлення про нараховану суму земельного податку, податку на нерухомість та транспортного податку, варто врахувати, що у вихідні дні 28 червня – 1 липня зарахування сплачених сум не здійснюватиметься

Податківці закликають фізосіб сплатити податок на нерухомість до 27 червня включно

ДФСУ у Рівненській області нагадує, що з 1 липня 2018 року діятимуть нові бюджетні рахунки. Тож громадянам, котрі отримали від органів ДФС повідомлення про нараховану суму земельного податку, податку на нерухомість і транспортного податку, варто врахувати, що у вихідні дні 28 червня – 1 липня зарахування сплачених сум не здійснюватиметься.

Оскільки з 2 липня банківські операції проводитимуться згідно нових бюджетних рахунків, податківці рекомендують платникам земельного, транспортного податків та податку на нерухомість виконати податкові зобов’язання до 27 червня 2018 року.

Фахівці ДФС підготували, надіслали (вручили) повідомлення про нараховані суми майнових податків більшості платників. У цих документах вказано реквізити, на які треба перераховувати кошти.

Щоб уникнути бюджетних втрат, помилок при зарахуванні та виникнення податкових боргів, податківці просять платників податків сплатити нараховані суми майнових податків  до 27 червня. У разі перерахування вказаних у податкових повідомленнях сум пізніше, треба обов’язково уточнити нові реквізити бюджетних рахунків.

***

Читайте також:

Джерело: ДФС у Рівненській області

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»