• Посилання скопійовано

Голова ВРУ підписав закон про скасування воєнних податкових пільг

Голова ВРУ вже підписав законопроєкт №8401 щодо скасування воєнних податкових пільг. Депутати не підтримали проєкти постанов щодо скасування прийняття законопроєкту

Голова ВРУ підписав закон про скасування воєнних податкових пільг

Нагадаємо, що 30 червня ВРУ прийняла у ІІ читанні законопроєкт №8401. Набрання чинності ним відбудеться 1 серпня 2023 року. Тож з 1 серпня буде скасовано воєнні податкові пільги та спецгрупу ЄП. До того ж розпочнуться перевірки ДПС, але не для всіх. Докладно про всі зміни ми писали тут

Та вже 1 липня Разумков із командою «Розумної політики» зареєстрували блокуючу постанову до законопроєкту №8401 (проєкт постанови ВРУ №8401-П).

А потім було зареєстровано ще два проєкти постанов (№8401-П1, 8401-П2) з таким самим змістом. Про це ми вказували ось тут.

Підкреслимо, що їхня поява впливає на підписання Закону Спікером ВРУ та Президентом.

І тільки після прийняття рішення ВРУ щодо блокуючих постанов була б вирішена подальша доля Закону.

І ось 13 липня згадані проєкти постанов були розглянуті на черговому засіданні ВРУ. Нардепи не підтримали їх. Про це повідомив Железняк у своєму Телеграм-каналі. 

Після чого, в той самий день, 13 липня Голова ВРУ підписав законопроєкт №8401 щодо скасування воєнних податкових пільг. Найближчим часом його передадуть на підпис Президенту.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»