• Посилання скопійовано

Скільки коштів перераховано до державного бюджету за січень – лютий 2024 року?

За даними ДПС, надходження (сальдо) до загального фонду державного бюджету у січні – лютому 2024 року становили 172,3 млрд грн. Надходження до держбюджету у лютому 2024 року стосовно платежів, що контролюються ДПС, становлять 120,5 млрд грн

Скільки коштів перераховано до державного бюджету за січень – лютий 2024 року?

За оперативними даними, надходження (сальдо) до державного бюджету у січні – лютому 2024 року стосовно платежів, що контролюються ДПС, становлять 187,1 млрд гривень.

Надходження (сальдо) до загального фонду державного бюджету у січні – лютому 2024 року становили 172,3 млрд грн. Показники розпису Міністерства фінансів України за доходами загального фонду державного бюджету виконано на 115,6 відс.

Надходження (сальдо) до державного бюджету у лютому 2024 року стосовно платежів, що контролюються ДПС, становлять 120,5 млрд гривень.

Надходження (сальдо) до загального фонду державного бюджету у лютому 2024 року становили 111,2 млрд грн. Перевиконання показників розпису Міністерства фінансів України за доходами загального фонду державного бюджету становить 16,6 відс., додаткові надходження до бюджету становлять 15,8 млрд гривень.

Дякуємо платникам за фінансову підтримку держави!

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»