• Посилання скопійовано

Податок на нерухомість у 2018 році — довідник від ДФС

ДФС у Львівській області оприлюднила добірку корисних матеріалів для платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

Податок на нерухомість у 2018 році — довідник від ДФС

1) Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Загальні положення.

2) Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для фізичних осіб з 1 січня 2018 року.

3) Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки за 2017 рік.

4) Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки розташоване у місті Львові, за 2017 рік.

5) Приклади розрахунку податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для фізичних осіб, що проживають у місті Львові.

6) Ухвала Львівської міської ради від 29.01.2015 р. № 4269 «Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2011 № 664 «Про затвердження Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

7) Ухвала Львівської міської ради від 09.02.2017 № 1469 «Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2011 № 664 «Про затвердження Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

8) Що роботи у разі неотримання повідомлення-рішення щодо сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки чи виявлення розбіжностей.

Зразки заяв:

Джерело: ДФС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»