• Посилання скопійовано

Платників плати за землю м. Харкова звільнено від сплати за землю за 2022 рік

Відповідне рішення прийняла Харківська міська рада 14.07.2023 року № 403/23 «Про деякі питання плати за землю в місті Харкові на період дії воєнного стану», яким встановила нульову ставку податку на землю за 2022 рік

Платників плати за землю м. Харкова звільнено від сплати за землю за 2022 рік

Підприємці м.Харків звільняються від сплати податку на землю! Наголошує Спілка українських підприємців.

Відповідне рішення прийняла Харківська міська рада 14.07.2023 року №403/23 «Про деякі питання плати за землю в місті Харкові на період дії воєнного стану», яким встановила нульову ставку податку на землю за 2022 рік.

З метою вирішення проблем бізнесу, Спілка ініціювала звернення до Офісу Президента, Кабінету Міністрів України та Харківської ОВА щодо затвердження актуального списку територій ведення бойових активних дій, щоб звільнити від оподаткування підприємців, виробничі потужності яких реально постраждали від обстрілів.

Одна із вимог – включити Харків до списку зон ведення активних бойових дій, після чого було можливе звільнення харківських підприємців від сплати майнових, екологічних податків та сплати податку на землю.

Спілка вітає рішення Харківської міської ради щодо звільнення підприємців Харкова від сплати податку на землю та очікує комплексного рішення Уряду щодо внесення змін до Переліку територій активних бойових дій, де велися (ведуться) активні бойові дії.

***

Читайте також:

Джерело: Спілка українських підприємців

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»