• Посилання скопійовано

ДПС до 1 липня має надіслати ППР щодо сплати плати за землю та податку на нерухомість

Щороку до 1 липня платникам податку на нерухомість та земельного податку надсилаються (вручаються) за місцем податкової адреси податкові повідомлення-рішення про сплату суми податку

ДПС до 1 липня має надіслати ППР щодо сплати плати за землю та податку на нерухомість

В управлінні оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Львівській області інформують про те, що щороку до 1 липня платникам податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та земельного податку надсилаються (вручаються) за місцем податкової адреси податкові повідомлення-рішення про сплату суми податку.

Обов’язок щодо сплати податку на майно виникає у фізичних осіб протягом 60 календарних днів з моменту вручення (отримання) повідомлення.

Фізичні особи з використанням кваліфікованого електронного підпису мають можливість переглянути сформовані податкові повідомлення-рішення щодо сум нарахованих їм податкових зобов’язань з податку на майно в меню «ЕК для громадян» приватної частини Електронного кабінету, вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через мобільний застосунок «Моя податкова».

Джерело: ДПС у Львівській області

Рубрика: Оподаткування/Інші податки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інші податки»