• Посилання скопійовано

Електронне адміністрування ПДВ – можливості «Приват24 для бізнесу».

Дізнатись баланс НДС-рахунку або поповнити його дуже просто - ПриватБанк вже запропонував безкоштовне рішення для роботи.

Електронне адміністрування ПДВ – можливості «Приват24 для бізнесу».

Нагадуємо, що з 1 липня всі суми ПДВ у виписаних податкових накладних повинні покриватися або наявним податковим кредитом (сумою ПДВ, яку має відшкодувати держава), або «зарезервованою» сумою власних коштів на ПДВ-рахунку. Відповідно платникам ПДВ необхідно вести облік усіх сплачених сум на ПДВ-рахунки (згідно з Законом України № 1621-VII від 31.07.14 р.).

Для контролю залишку на ПДВ-рахунку та для його поповнення клієнти ПриватБанку вже використовують можливості «Приват24 для бізнесу». Опція меню інтернет-банкінгу «Документи» –> «Податкові накладні» дозволяє:

  • Зробити запит балансу ПДВ-рахунку.
  • Швидко створити платіж на поповнення ПДВ-рахунку.

Для отримання номера свого ПДВ-рахунку та уточнення поточного балансу за ним необхідно надіслати електронний запит у податкову (фіскальну службу) у «Приват24 для бізнесу» –> «Документи» –> «Електронні документи та звіти», використовуючи кнопку «Запити ПДВ». Ознайомитися з інструкцією щодо роботи із запитами можна за  посиланням.

Після отримання відповіді на перший запит ПДВ-рахунок клієнту буде збережено в системі, і далі можна цілодобово створювати платежі в «Приват24 для бізнесу» в меню «Податкові накладні» за допомогою кнопки «Поповнити».

Використання сервісу для клієнтів ПриватБанку безкоштовне!

Детальніше обговорити це питання з колегами та/або співробітниками банку можна також  на форумі «Дебету-Кредиту» >>>

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»