• Посилання скопійовано

Рахунки аграріїв розблокували на 1 день для сплати ПДВ

Лише сьогодні, 13 січня, у період з 9.00 до 17.00 відповідні рахунки будуть доступними для сплати ПДВ

Рахунки аграріїв розблокували на 1 день для сплати ПДВ

Про це йдеться на сайті Української аграрної конфедерації.

"Звернення громадських організацій до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана досягло результату – за дорученням  голови Уряду рахунки аграріїв для сплати ПДВ розблоковані, проте тільки на 1 день.  Усім, кому необхідно здійснити операції – лише сьогодні, 13 січня, у період з 9.00 до 17.00 відповідні рахунки будуть доступними", - зазначено у повідомленні.

Цю інформацію підтверджують і податківці та Держказначейство.

Нагадаємо, що рахунки в СЕА ПДВ, які були додатково відкриті відповідно до п. 200-1.2 ПКУ сільськогосподарським товаровиробникам, були заблоковані Держказначейством минулого тижня. Ця подія набула неабиякого розголосу (наприклад, читайте тут і тут), оскільки була прямим порушенням норм ПКУ.

З огляду на це, 11 січня Олександр Данилюк доручив Голові ДФСУ Роману Насірову відкликати лист, через який ПДВ-рахунки були закриті.
Докладніше тут>>

Джерело: Українська аграрна конфедерація

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»