• Посилання скопійовано

Де отримати інформацію про коди УКТ ЗЕД для цілей заповнення податкових накладних

Торгово-промислова палата України повідомила про можливість оперативного надання послуг з визначення кодів за УКТ ЗЕД/ДКПП

Де отримати інформацію про коди УКТ ЗЕД для цілей заповнення податкових накладних

Як відомо, з 1 січня 2017 p. код товару згідно з УКТ ЗЕД та код послуги згідно з Державним класифікатором продукції та послуг (далі — ДКПП) стали обов’язковими реквізитами податкової накладної для всіх без винятку товарів і послуг. Докладніше про це читайте в аналітичних матеріалах тут і тут.

З огляду на це, Торгово-промислова палата України у листі від 20.01.2017 р. № 146/08.1-7.1 зауважила, що система торгово-промислових палат в Україні протягом всієї історії свого існування, працюючи в конкурентному полі, надає послугу для визначення таких кодів для суб’єктів ЗЕД. Проте тепер така послуга стає необхідною для всіх платників ПДВ в Україні.

Система ТПП в Україні володіє кваліфікованим та досвідченим штатом експертів в усіх регіональних палатах і здатна швидко задовольнити цей попит на подібні послуги в масштабі всієї Держави.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»