• Посилання скопійовано

Мінфін планує викласти в новій редакції Таблицю даних платника податків

Міністерство фінансів оприлюднило проект наказу "Про затвердження Змін до Критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних"

 Мінфін планує викласти в новій редакції Таблицю даних платника податків

Мінфін продовжує удосконалювати Критерії оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в ЄРПН. Так, 8 вересня 2017 року оприлюднено проект наказу  "Про затвердження Змін до Критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних" (завантажити).

Як зазначено у повідомленні про оприлюднення, проект наказу розроблено відповідно до пп. 201.16.1 ПКУ з метою забезпечення додержання прав, законних інтересів та рівних умов платників податків під час застосування положень ПКУ у разі зупинення реєстрації ПН/РК в ЄРПН.

Нагадаємо, що про перегляд цих Критеріїв щокварталу з метою удосконалення йшлося також і у самому Наказі №567 (п. 4). Зауважимо, що ці зміни не перші. Зокрема, 14 серпня був оприлюднений проект наказу Мінфіну, яким пропонувалося ознаки, за наявності яких податкові накладні/розрахунки коригування не підлягатимуть моніторингу, доповнити трьома новими ознаками. Більше тут>> 

Цього разу пропонується викласти в новій редакції Таблицю даних платника податків (завантажити), яка є додатком до Критеріїв оцінки ступеня ризиків, достатніх для зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Зауваження та пропозиції можна надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за адресою: 01008, м. Київ, вул. Грушевського, 12/2 Міністерство фінансів України, e-mail: www.NSharpak@minfin.gov.ua

***

Читайте також:

Як працює система моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінки ступеня ризиків - докладно від ДФСУ;

Депутати ініціюють продовження тестового режиму блокування податкових накладних;

Блокування реєстрації податкових накладних: перша судова практика  

Усі новини на тему>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»