• Посилання скопійовано

ДРСУ погодила критерії щодо блокування ПН/РК

Незабаром отримаємо оновлені критерії блокування ПН та РК. Держрегуляторна служба погодила проект Критеріїв ризиковості платника податку, Критеріїв ризиковості здійснення операцій та Переліку показників, за якими визначається позитивна податкова історія платника податку

ДРСУ погодила критерії щодо блокування ПН/РК

Нагадаємо, що 3 липня 2018 року Міністерство фінансів направило на погодження до ДРСУ проект наказу «Про затвердження Критеріїв ризиковості платника податку, Критеріїв ризиковості здійснення операцій та Переліку показників, за якими визначається позитивна податкова історія платника податку». Про це ми розповідали тут.

Держрегуляторна служба розглянула його і рішенням від 23.08.2018 р. №361 погодила проект Критеріїв ризиковості платника податку, Критеріїв ризиковості здійснення операцій та Переліку показників, за якими визначається позитивна податкова історія платника податку.

Тож уже незабаром отримаємо оновлені критерії блокування ПН та РК. Про їх появу повідомимо додатково. Стежте за оновленням новин!

Про чинні на сьогодні критерії ми розповідали ось тут, а також докладно їх аналізували в аналітиках тут і тут.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»