• Посилання скопійовано

Гетманцев чекає платників податків зі скаргами на ДПС та податкову міліцію

Гетманцев наголосив, що суб’єкти господарювання можуть повідомити Комітет про факти протиправних дій урядовців та службових осіб ДПС та ДФС

Гетманцев чекає платників податків зі скаргами на ДПС та податкову міліцію

Гетманцев у своєму профілі в Фейсбуці розмістив звернення до платників ПДВ:

"З метою забезпечення захисту прав платників податків розширюю роботу електронної приймальні.

Вже більше ніж пів року ми працюємо над скаргами платників податків, які надходять у зв’язку з неправомірним блокуванням податкових накладних або необґрунтованим внесенням платника до переліку ризикових. Механізм роботи в даному напрямі продемонстрував свою ефективність. Більше ніж третина скарг, була вирішена на користь платника податків. 

Ви можете повідомити Комітет про факти протиправних дій урядовців та службових осіб Державної Податкової і Фіскальної Служб України, при здійсненні адміністрування податків, зборів, проведенні перевірок, обшуків, допитів тощо. А також повідомити про протиправні дії працівників Державної Митної Служби України під час здійснення ними митного контролю, митного оформлення товарів та транспортних засобів комерційного призначення, що переміщуються через митний кордон".

Для оформлення звернення платнику податків необхідно написати на електронну адресу Д. Гетманцева:  hetmantsev@rada.gov.ua і, він запевняє, що кожне звернення буде взято під контроль.

***

Читайте також:

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»