• Посилання скопійовано

Гетманцев радить платникам ПДВ вимагати пояснення причин блокування ПН/РК

Податківці видали новий лист, згідно з яким регіональні ДПС вказуватимуть детальну інформацію та обґрунтування підстав прийняття рішень про відповідність п.8 критеріїв ризиковості платників

Гетманцев радить платникам ПДВ вимагати пояснення причин блокування ПН/РК

Проблема блокування реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування до них актуальна завжди. А під час війни та періодичних проблем із енергопостачанням та Інтернетом, навіть скласти та відправити електронний документ не просто. Що вже казати про суперечки із податківцями з приводу блокування реєстрації. 

До того ж, правила блокування і розблокування періодично змінюються і їх треба вивчати та вміти застосовувати. Нагадаємо, що останні зміни почали діяти з 14 жовтня і ми про них писали тут.

Скарг досить багато, і відповідати на них в черговий раз узявся Д. Гетманцев. На своїй сторінці у Facebook він навів свіжий лист від ДПС щодо цього питання і надав власну пораду: вимагати від податківців дотримання зазначених у цьому листі правил.

 

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»