• Посилання скопійовано

Гетманцев повідомив про зниження відсотку блокування ПН та РК

За свіжими даними Мінфіну та ДПС, в січні було заблоковано 0,9% загальної кількості податкових накладних, а в лютому на сьогодні (тобто після проходження граничної дати реєстрації ПН) – лише 0,7%

Гетманцев повідомив про зниження відсотку блокування ПН та РК

У новому пості Гетманцева у його Телеграм-каналі, він зазначив, що на черговій нараді з експертами, податківцями та Мінфіном щодо вдосконалення системи адміністрування ПДВ отримано оновлені цифри щодо блокування податкових накладних.

В січні було заблоковано 0,9% загальної кількості податкових накладних, а в лютому на сьогодні (тобто після проходження граничної дати реєстрації ПН) – лише 0,7%, що менше, ніж в січні 2021 року.

Це результат прийнятих КМУ в січні змін, розроблених нами спільно. І так, це лише один з кроків, направлених на вдосконалення системи.

Наступні очікуємо протягом 1-2 тижнів. Які саме це будуть вдосконалення, поки ніхто не знає.

***

Читайте також:

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»