• Посилання скопійовано

Постачання яких товарів звільняється від оподаткування ПДВ на час війни?

Звільняються від оподаткування ПДВ операції з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України тепловізійних біноклів, монокулярів та бінокулярів, приладів нічного бачення

Постачання яких товарів звільняється від оподаткування ПДВ на час війни?

Відділ  комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування – Кам’янський регіон) інформує, що 24.08.2023 набрав чинності Закон України від 28 липня 2023 року №3287-IX «Про внесення змін до пункту 32 підрозділу 2 розділу XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України щодо особливостей ввезення на митну територію України товарів для потреб безпеки і оборони» (далі – Закон №3287).

Законом №3287 пп. 4 п. 32 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України (далі – ПКУ) доповнено новими підпунктами, відповідно до яких тимчасово, на період проведення антитерористичної операції та/або здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, та/або запровадження воєнного стану відповідно до законодавства, звільняються від оподаткування податком на додану вартість операції з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України, зокрема:

Закон №3287 опубліковано в офіційному виданні «Голос України» від 23.08.2023 №27. 

Джерело: ДПС у Дніпропетровській області

Рубрика: Оподаткування/ПДВ

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ПДВ»