• Посилання скопійовано

Мінфін розпочав роботу над податком на виведений капітал

14 березня відбулось перше засідання робочої групи під головуванням міністра фінансів О. Данилюка

Мінфін розпочав роботу над податком на виведений капітал

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну на сторінці у мережі Facebook.

У зустрічі також взяли участь представники Мінфіну, Податкового комітету, ДФС, бізнесу та експерти. Учасники обговорили головні пріоритети та подальші кроки у цьому напрямку. На жаль, подробиць Мінфін не озвучив. Отож, нам залишилося лише чекати 

У повідомлення фахівці Мінфіну наголосили, що хочуть, аби процес розробки був максимально відкритим і прозорим.

Нагадаємо, що Національна рада реформ в 2016 році підтримала ініціативу введення податку на виведений капітал з 1 січня 2018 року. Докладніше тут>>

Згідно з Прикінцевими та перехідними положеннями Закону №1797 Кабінет Міністрів повинен до 1 липня 2017 р. розробити і внести до Верховної Ради України проект закону щодо запровадження податку на виведений капітал.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»