• Посилання скопійовано

Як заповнювати поле "Додатки на __ арк." декларації з податку на прибуток?

Чи необхідно при заповненні поля "Додатки на __ арк." декларації з податку на прибуток підприємств враховувати кількість аркушів фінансової звітності? Відповідають податківці

Як заповнювати поле "Додатки на __ арк." декларації з податку на прибуток?

Податківці в "ЗІР" у підкатегорії 102.23 зазначили, що згідно з п. 46.2 ПКУ платник податку на прибуток подає разом з відповідною податковою декларацією квартальну або річну фінансову звітність у порядку, передбаченому для подання податкової декларації з урахуванням вимог ст. 137 ПКУ.

Фінансова звітність, що складається та подається відповідно до п. 46.2 ПКУ, зокрема платниками податку на прибуток, є додатком до податкової декларації з податку на прибуток та її невід’ємною частиною.

Форма Податкової декларації з податку на прибуток підприємств затверджена наказом Мінфіну від 20.10.2015 р. №897.

До Декларації додаються, зокрема додатки до рядків Декларації, у тому числі фінансова звітність як додаток ФЗ. При цьому в інформації «Наявність додатків» проставляється позначка «+». Відомості про форми фінансової звітності, які одночасно подаються з Декларацією, відображаються у відповідній таблиці Декларації.

Таким чином, при заповненні поля "Додатки на __ арк." Декларації в загальній кількості аркушів враховується, зокрема кількість аркушів по формах фінансової звітності.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Оподаткування/Податок на прибуток

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Податок на прибуток»