• Посилання скопійовано

На iGov запустили онлайн-реєстрацію підприємців та юросіб

21 квітня портал державних послуг iGov запустив відразу дві надзвичайно затребувані послуги в режимі онлайн - реєстрацію СПД та юросіб. Послуга працює по всій країні!

На iGov запустили онлайн-реєстрацію підприємців та юросіб

Про це у соцмережі Facebook повідомив Дмитро Дубілет.

"Сьогодні великий день для iGov! Ми запустили онлайн дві найпопулярніші державні послуги - реєстрація СПД і реєстрація юрособи. Послуга працює ПО ВСІЙ КРАЇНІ!"

Реєстрація юридичної особи >>

Реєстрація фізособи-підприємця >>

Для реєстрації СПД або юрособи (будь-якої форми власності - від ТОВ до кооперативу) достатньо зайти через BankID вашого банку, заповнити форму (для СПД форма взагалі заповнюється за хвилину!) і підписати заявку електронно-цифровим підписом.

Через 1-2 дня ви отримаєте емейл про те, що ваша компанія внесена до єдиного державного реєстру, поставлена ​​на облік в податкову і Пенсійний фонд.

Таким чином, ні в які органи взагалі ходити не потрібно. Все через інтернет.

Послуга безкоштовна. Працює з ЕЦП всіх основних центрів України, а також під всіма браузерами та операційними системами.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»