• Посилання скопійовано

Через М.Е.Doc тепер можна відправляти документ довільного формату

Починаючи з оновлення 11.02.004 програми М.Е.Doc, можна направляти будь-який документ діловим партнерам та контрагентам, скориставшись документом довільного формату

Через М.Е.Doc тепер можна відправляти документ довільного формату

Як часто Вам доводилось надсилати різні документи своїм контрагентам? Яким чином Ви це робили: електронною поштою, кур’єром? М.Е.Doc повідомляє, що тепер у Вас є можливість, починаючи з оновлення 11.02.004 програми М.Е.Doc, направляти будь-який документ діловим партнерам та контрагентам, скориставшись документом довільного формату.

Основні переваги функціоналу:

  • можливість миттєвого надсилання своїм контрагентам документів із вкладенням різних форматів;
  • надіслані документи в електронному форматі є юридично значущими;
  • отримання повідомлення про доставку документів вашими контрагентами.

Як користуватись новим функціоналом, розкажемо більш детально.

1. Створення документа довільного формату. Документ довільного формату створюється у розділі Первинні документи – Реєстр первинних документів – Створити - Документ довільного формату (див. Рис. 1).

 

2. Заповнення документа довільного формату. При створенні документа довільного формату з’явиться вікно (див. Рис.2), в якому є можливість заповнити такі поля:

  • Отримувач – контрагент-отримувач документа;
  • Дата – дата документа (за замовчуванням встановлюється поточна дата);
  • Номер – номер документа із вкладеннями;
  • Сума – сума документа.

 

Завантажити вкладення можна у форматах txt, rtf, doc, docx, xls, xlsx, pdf, png, jpeg, jpg. Завантаження здійснюється безпосередньо у вікні відкритого документа або на вкладках Вкладення та Наступні дії.

3. Перегляд та коригування вкладень. У користувачів є можливість переглядати вкладення на екрані, обравши потрібний файл у вікні відкритого документа або на вкладці Вкладення у Реєстрі первинних документів. Також за допомогою вкладки Вкладення можна зберігати, відкривати та видаляти додані файли документів.

4. Налаштування маршруту документа у випадку декількох отримувачів. Щоб обрати декількох отримувачів документа потрібно передати документ на підпис за допомогою кнопки Наступні дії. Після цього у Маршруті документа за допомогою кнопки «Додати отримувача» обираємо необхідних отримувачів з Довідника. За допомогою кнопок «вгору» та «вниз» можна налаштувати порядок отримання документа (див. Рис. 3).

 

5. Відправка документа. Після цього, натискаємо на кнопку Наступні дії. З’явиться можливість:

  • підписати документ;
  • відправити документ із вкладеннями тощо (див. Рис. 4).

Документ надсилається отримувачам у визначеному порядку, відправка документа далі за маршрутом здійснюється автоматично у момент його погодження отримувачем.

Джерело: M.E.Doc

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»