• Посилання скопійовано

Первинний ЕЦП від ІДД ДПС під час карантину можна отримати тільки через попередній запис

ІДД ДПС повідомив, що для отримання ЕЦП потрібно попередньо записатися та мати засоби особистого захисту від респіраторних захворювань

Первинний ЕЦП від ІДД ДПС під час карантину можна отримати тільки через попередній запис

З метою забезпечення надання кваліфікованих електронних довірчих послуг  на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України та дотримання вимог постанови КМУ від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» кваліфікований надавач електронних довірчих послуг Інформаційно-довідковий департамент ДПС повідомляє, що надання ЕДП здійснюватиметься лише за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації.

Для отримання ЕДП користувачу необхідно:

  • завантажити програмне забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» та згенерувати ключі відповідно до Відеоінструкції з самостійної генерації ключів або здійснити генерацію безпосередньо у ВПР;
  • за наявності можливості надіслати на електронну поштову скриньку відповідного ВПР запити на формування кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів та скан-копії або фотокопії документів (крім документів які містять персональні дані користувачів) необхідних для отримання ЕДП (Перелік необхідних документів для різних категорій осіб) для попередньої перевірки;
  • здійснити попередній запис до відповідного ВПР засобами телефонного зв’язку (режим роботи ВПР та засоби зв’язку опубліковані на офіційному інформаційному ресурсі Надавача у розділі Контаки. Додаткову консультацію щодо отримання ЕДП користувачі зможуть отримати за допомогою засобів телефонного зв’язку відповідного ВПР);
  • прийти у відповідний ВПР на зазначений час з оригіналами документів для ідентифікації користувача та передачі необхідних для реєстрації документів (ВПР не надає послуги з копіювання, друку та заповнення реєстраційних карток, бланків та інших документів, а також не здійснює продаж або безоплатне надання захищених носіїв особистих ключів).

Звертаємо Вашу увагу, що отримати ЕДП зможуть тільки ті користувачі, у яких наявні засоби особистого захисту від респіраторних захворювань.

Також, повідомляємо, що працівники медичних установ при наявності зарплатного проєкту в медичній установі від АТ КБ «ПРИВАТБАНК», зможуть отримати ЕДП дистанційно від кваліфікованого надавача ЕДП АТ КБ «ПРИВАТБАНК».

Джерело: АЦСК ІДД ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»