• Посилання скопійовано

Додаток ЗВ (щодо загальновиробничих витрат) у складі декларації за II — IV кв. 2011 року не подається

У декларації з податку на прибуток підприємств за II — IV кв. 2011 р. загальновиробничі витрати, які відносяться до собівартості реалізованих товарів (робіт, послуг), відображаються у рядку 05.1.16, внаслідок чого Додаток ЗВ містить прочерки, тож у складі декларації за II — IV кв. не подається. Про це платники податків могли дізнатися з роз’яснень представника ДПС України Олексія Задорожного на сторінках газети «Податки та бухгалтерський облік» від 23.01.2012 р. №7.

Спричинено це тим, що Законом України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності» від 04.11.2011 р. №4014 -VI передбачено, що в абзаці першому пункту 2 розділу II «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України від 7 липня 2011 року №3609-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України» слова та цифру «(щодо змін до розділу III Податкового кодексу України), абзаців восьмого» замінено словами та цифрою «(щодо змін до розділу III Податкового кодексу України) застосовуються з першого числа звітного (податкового) періоду, а норми абзаців восьмого».

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»