• Посилання скопійовано

Граничний розмір вартості 1-го людино-дня на придбання однієї путівки в санаторій на 2012 р.

Постанова Правління ФСС з ТВП від 16.11.2011 р. №64 «Про встановлення граничного розміру витрат коштів Фонду на придбання однієї путівки на санаторно-курортне та відновлювальне лікування на 2012 рік»

Для забезпечення відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей (а також осіб, які навчаються у вищому навчальному закладі) у 2012 р. та з метою ефективного та раціонального використання коштів ФСС з ТВП, передбачених статтею «Оздоровчі заходи» проекту бюджету Фонду в частині придбання путівок на санаторно-курортне та відновлювальне лікування застрахованих осіб і членів їх сімей, правління ФСС з ТВП, при закупівлі послуг із санаторно-курортного та відновлювального лікування на 2012 рік, встановило граничний розмір вартості одного людино-дня на придбання однієї путівки.

Так, санаторно-курортне лікування для дорослого у двомісному номері становитиме не більше 260 грн на день, відновлювальне лікування для дорослого у двомісному номері — не більше 285 грн на день, санаторно-курортне лікування для дорослого в одномісному номері — не більше 110% від розміру витрат на придбання однієї путівки для дорослого у двомісному номері, відновлювальне лікування інвалідів-спинальників — з урахуванням наданої калькуляції вартості путівки.

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»