• Посилання скопійовано

Єдину соціальну картку буде запроваджено у квітні 2013 року — Сергій Тігіпко

Створення бази даних у сфері соціальної підтримки та підготовку до випуску єдиної соціальної картки має бути завершено до квітня наступного року. Про це заявив сьогодні віце-прем’єр-міністр України — міністр соціальної політики Сергій Тігіпко на засіданні колегії Мінсоцполітики.

На його переконання, запровадження єдиної інформаційно-аналітичної системи соціального захисту населення має забезпечити облік громадян, які отримують соціальну підтримку держави, здійснення моніторингу соціальних програм, планування усіх видатків соціальної сфери.

Сергій Тігіпко повідомив, що наступним кроком стане створення міжвідомчої інформаційної системної мережі та розширення доступу громадян до інформаційних послуг на базі Інтернету.

 

Рубрика: Праця та соціальний захист/ЄСВ, соціальний захист

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЄСВ, соціальний захист»