• Посилання скопійовано

Держархбудінспекція уточнила підстави для повернення декларації про готовність об’єкта

Лист Держархбудінспекції України від 23.01.2012 р. №40-12-385 «З питань реєстрації декларації про готовність об’єкта до експлуатації»

У листі від 23.01.2012 р. №40-12-385 Держархбудінспекція звернула увагу на підстави для повернення заявникові декларації про готовність об’єкта.

Зокрема, держорган зазначив, що у постанові Кабміну від 13.04.2011 р. №461, а також у порядку прийняття в експлуатацію індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель та споруд, прибудов до них, громадських будівель I і II категорії складності, побудованих без дозволу на виконання будівельних робіт, і проведення технічного обстеження їх будівельних конструкцій та інженерних мереж, є вичерпний перелік підстав для повернення зазначеної декларації.

Крім того, Держархбудінспекція підкреслила, що згідно з п. 3.4 Порядку, дані, зазначені у декларації, повинні узгоджуватися з документами, поданими разом із нею.

Таким чином, декларація може бути повернена заявникові лише на підставі її оформлення з порушенням вимог цього Порядку.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»