• Посилання скопійовано

Розгляд проекту Трудового кодексу парламент ближчим часом не планує - Володимир Литвин

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин зазначає, що розгляд проекту Трудового кодексу парламент ближчим часом не планує.

Відповідаючи у вівторок на запитання журналістів, він повідомив, що нині щодо цього документу немає одностайної позиції, «суперечки мають місце навіть у найбільшій фракції, бо голова Комітету Василь Хара пропонує винести на розгляд Трудовий кодекс, а фракція - заперечує».

За словами В.Литвина, «у планах на найближчий час цього документу немає». Але з огляду на таку ситуацію керівник парламенту доручив профільному Комітету Верховної Ради і відповідним службам підготувати інформацію про основні позиції Трудового кодексу, про дискусійні моменти з тим, аби ознайомити з ними керівників фракцій та провести відповідне обговорення.

«Коли документ матиме підтримку, тоді і буде винесений на обговорення», - підкреслив В.Литвин.

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»