• Посилання скопійовано

Річний звіт з єдиного соціального внеску – не пізніше 10 лютого 2014 року

Підприємці незалежно від системи оподаткування, зобов'язані не пізніше 10 лютого 2014 року подати за себе звіт зі сплати єдиного соціального внеску до органів Міндоходів за підсумками 2013 року

Річний звіт з єдиного соціального внеску – не пізніше 10 лютого 2014 року

Головне управління Міндоходів у Львівській області нагадує, що підприємці незалежно від системи оподаткування, зобов'язані не пізніше 10 лютого 2014 року подати за себе звіт зі сплати єдиного соціального внеску до органів Міндоходів за підсумками 2013 року, оскільки для них звітний період дорівнює календарному року.

Звіт подається за формою, затвердженою наказом Міндоходів від 09.09.2013 р. №454.

Підприємці на загальній системі оподаткування подають додаток 5 (титульний лист) і таблицю 1, а підприємці на єдиному податку - додаток 5 (титульний лист) і таблицю 2.

Підприємці, які протягом звітного року змінювали систему оподаткування, формують та подають до органів Міндоходів один звіт, що складається з титульного листа та двох таблиць 1 і 2 додатка 5.

Джерело: ГУ ДФС у Львівській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»