• Посилання скопійовано

Готелям фізосіб-підприємців не присвоюються зірки

Підприємці, які є власниками готелів, можуть надавати послуги з розміщення клієнтів без отримання свідоцтва про встановлення відповідної категорії

Готелям фізосіб-підприємців не присвоюються зірки

Гостуризмкурорт считает, что правовые основания для проведения процедуры оценки гостиницы, владельцем которой является физическое лицо - предприниматель, на соответствие определенной категории (пять звезд, четыре, три, две звезды и одна звезда) и выдачи свидетельства об установлении соответствующей категории отсутствуют.

К такому выводу авторы письма пришли на основании определения гостиницы, которая должна быть предприятием, то есть юридическим лицом (письмо от 27.01.2014 г. № 260/60/2-14).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»