• Посилання скопійовано

Довідку про відсутність податкової заборгованості швидко отримуємо в ЦОПП

Довідку про відсутність податкової заборгованості можна швидко отримати у центрах обслуговування платників податків

Державна податкова служба України зробила черговий крок у перетворенні з фіскального відомства у сервісну службу.
Так, будь-який громадянин, який замовляв довідку про відсутність податкових боргів в електронному вигляді, може її отримати безпосередньо у центрі обслуговування платників податків. Головним позитивом такого сервісу є час оформлення документу - відтепер довідку можна отримати одразу під час візиту до центру.
Процедура отримання довідки наступна: платнику податків треба звернутися до працівника ЦОППу у залі(секції) видачі довідок та дозвільних документів. Далі працівник сервісної служби (при підтвердженні факту направлення ОДПС Довідки в електронному вигляді), замовляє відповідальному підрозділу негайне виготовлення паперового оригіналу відповідної довідки та її підписання керівником податкового органу. Після цього документ передається до центру обслуговування платників податків для видачі його замовнику.
Зазначена адміністративна послуга надається у найкоротший термін в межах одного візиту платником податків ЦОППу та з часу звернення і до моменту видачі є безперервним процесом.  

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»