• Посилання скопійовано

Які сервіси Мінфіну включено до Публічного каталогу Мінцифри?

Мінфін створить такі сервіси: планування та моніторингу державного бюджету (е-Бюджет), управління фінансовими ресурсами (е-Ліквідність), міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів (е-Місцеві бюджети)

Які сервіси Мінфіну включено до Публічного каталогу Мінцифри?

У рамках презентації Міністерством цифрової трансформації були представлені 94 проекти у таких ключових сферах: медицина, освіта, юстиція, захист довкілля, соцзахист та інші.

У ході події було продемонстровано проекти, які були включені Міністерством фінансів для Публічного каталогу, а саме:

  • Планування та моніторингу державного бюджету (е - Бюджет)
  • Управління фінансовими ресурсами (е - Ліквідність)
  • Міжбюджетних відносин та місцевих бюджетів (е – Місцеві бюджети)

Представлені Міністерством фінансів проекти дозволять громадськості отримувати інформацію, що публікуватиметься у відкритому доступі та зручному форматі і забезпечить можливість проводити порівняльний аналіз різних фінансових показників. Проекти спростять доступ до інформації про бюджетні кошти, забезпечити ефективнішу взаємодію з програмним забезпеченням на місцевому рівні, а також автоматизувати процеси збору та обробки даних.

Затверджений Урядом перелік проектів буде реалізований протягом трьох років та сприятиме розбудові цифрової держави. Такі проекти допоможуть Україні увійти до ТОП-20 цифрових країн світу.

Також у рамках заходу було  презентовано публічний портал, де описані усі проекти цифрової трансформації.

Кожен може зайти на портал та переглянути основну інформацію про проекти. За кілька місяців він перетвориться на простий та зрозумілий дашборд з конкретними прізвищами відповідальних за реалізацію проектів і рейтингом ефективності.

Джерело: Міністерство фінансів України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»