• Посилання скопійовано

Використання та заповнення е-ТТН: вебінар від Мінінфраструктури

Під час вебінару було обговорено правила заповнення е-ТТН, нюанси самовивозу та повернення товару, послідовності, відкликання та перевірки підписів, накладених на е-ТТН, а також супровідних документів до е-ТТН та її перевірки контролюючими органами

Використання та заповнення е-ТТН: вебінар від Мінінфраструктури

Захід відбувся 1 березня за ініціативи Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України. Під час вебінару було опрацьовано черговий блок питань, які виникають у представників бізнесу щодо впровадження е-ТТН. Вони попередньо були зібрані та опрацьовані фахівціями Міністерства та Інституту аналітики та адвокації, які спільно працюють над цим проєктом. 

Під час вебінару було обговорено питання:

  • заповнення е-ТТН;
  • самовивозу та повернення товару;
  • послідовності, відкликання та перевірки підписів, накладених на е-ТТН;
  • супровідних документів до е-ТТН та її перевірки контролюючими органами.

Крім того, приділено увагу питанням щодо застосування е-ТТН для агросектору та випадкам, коли вантажоодержувач є фізичною особою.

Експертні відповіді на запитання надавали:

- Анатолій Комірний – заступник Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації;

- Антон Зінченко – керівник проєктів у сфері цифровізації Інституту аналітики та адвокації;

- Руслана Тилевна – директорка департаменту бізнес-аналізу компанії ПТАХ;

- Дмитро Гончаров – продакт-менеджер компанії EDIN.

Повну версію зустрічі можна переглянути  за посиланням.

Проведення наступного вебінару для відповідей на запитання бізнесу відбудеться найближчим часом. Слідкуйте за актуальними анонсами на Телеграм-каналі проєкту «е-ТТН в Україні». Якщо ви маєте запитання щодо впровадження е-ТТН, залишайте їх за посиланням. Експерти опрацюють їх та нададуть відповіді під час наступних зустрічей.

Впровадження системи е-TTН здійснюється Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS» та за участі ГО «Інститут аналітики та адвокації», яка на період реалізації проєкту є адміністратором системи е-TTН.

***

Читайте також:

Джерело: Міністерство розвитку громад та територій України

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»