• Посилання скопійовано

Як переглядати матеріали справи в Електронному суді?

Для того щоб переглянути інформацію щодо обраної із переліку справи в Е-суді, необхідно поставити галочку у відповідному полі та натиснути кнопку «Інформація по справі»

Як переглядати матеріали справи в Електронному суді?

Електронне судочинство у своєму Телеграм-каналі зауважило, що після реєстрації заяви Електронного суду в АСДС статус заяви в Електронному кабінеті змінюється на «Зареєстровано». 

Документи у справі стають доступними для перегляду в розділі «Мої справи». Для того щоб переглянути інформацію щодо обраної із переліку справі, необхідно поставити галочку у відповідному полі та натиснути кнопку «Інформація по справі». 

У спливаючому вікні будуть відображені назва суду, склад суду, в разі якщо було здійснено автоматизований розподіл, та сторони процесу. Справи, які є пріоритетними для вас, можна додати до розділу «Вибране». 

Для цього в переліку слід знайти відповідну справу, позначити її галочкою та натиснути кнопку «Додати до вибраного». Справа відображатиметься в розділі «Вибране», а в розділі «Мої справи» біля неї буде іконка-позначка у вигляді зірочки.

Більш докладно - за посиланням.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»