• Посилання скопійовано

Який зміст має квитанція про доставку документів користувачу в Е-суді?

Зокрема, у квитанції наводиться перелік (опис) документів, що надіслані. У ньому зазначається повний перелік документів, приєднаних до заяви, із вказанням назви файлів та їх ідентифікатора в системі і відповідними файлами підпису відправника

Який зміст має квитанція про доставку документів користувачу в Е-суді?

Державне підприємство «Інформаційні судові системи» у своєму Телеграм-каналі повідомило, які елементи має квитанція про доставку документів користувачу.

Квитанція про доставку документів містить такі елементи:

  1. Порядковий номер, згенерований автоматично системою Електронний кабінет.
  2. Дату та час доставки – зазначається час, коли відправник (пункт 4) надіслав документи та вони стали доступні отримувачу (пункт 3) в кабінеті Електронний суд у розділі «Документи сторін».
  3. Кому доставлено – вказано тип суб'єкта правових відносин, його РНОКПП/ЄДРПОУ та П.І.Б. чи назву отримувача.
  4. Від кого доставлено – вказано тип суб'єкта правових відносин РНОКПП та П.І.Б. відправника.
  5. Перелік (опис) документів, що надіслані – розміщено повний перелік документів, приєднаних до заяви із вказанням назви файлів та їх ідентифікатора в системі і відповідними файлами підпису відправника (пункт 4). Для документів формату pdf додатково вказано кількість сторінок у файлі.

***

Всі новини на тему роботи Е-суду дивіться за посиланням.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»