• Посилання скопійовано

Щодо термінів подання податкової декларації про майновий стан і доходи платником фіксованого податку

Підприємець — платник фіксованого податку ще 04.01.2012 р. подав до ДПІ декларацію про доходи, одержані з 1 січня до 31 грудня 2011 року, старого зразка. Чи потрібно ще раз декларувати ті самі дані, але в декларації нового зразка? Якщо так, то в які терміни?

Наказом Міністерства фінансів України від 07.11.2011 р. №1395, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 27 грудня 2011 року за №1532/20270, затверджено форму податкової декларації про майновий стан і доходи та Інструкцію щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.

Зазначений наказ набрав чинності з 1 січня 2012 року.

Враховуючи викладене, вам необхідно подати декларацію про майновий стан і доходи нового зразка в термін, визначений пп. 49.18.5 п. 49.18 ст. 49 Податкового кодексу України (протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року).

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»