• Посилання скопійовано

Нюанси заповнення графи 2 форми №1ДФ

Податківці розповіли, як правильно заповнити графу 2 «Податковий номер або серія та номер паспорта» податкового розрахунку за формою №1ДФ

Нюанси заповнення графи 2 форми №1ДФ

ДПІ у Шевченківському районі м. Києва звертає увагу, що у графі 2 «Податковий номер або серія та номер паспорта*» відображається реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта фізичної особи (для фізичної особи, яка має відмітку в паспорті про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта), про яку надається інформація в податковому розрахунку.

Заповнення клітинок у графі 2  проводиться зліва направо, пропуски (пробіли) при цьому не допускаються. Мінімальна кількість знаків у даній графі – 8.

Податковому агенту не потрібно у графі 2 доповнювати зліва направо нулями інформацію про серію та номер паспорта фізичної особи.

***

Нагадаємо, що наближається термін подання податкового розрахунку за формою №1ДФ за III квартал 2016 року. Останній строк подання цього звіту - 9 листопада.

Читайте також:

Аналітика від Дт-Кт: практичні випадки заповнення форми №1ДФ

Заповнення форми №1ДФ: покрокова інструкція та зразок від ДФС

За невідображення у формі №1ДФ даних про виплату підприємцю - штраф 

Усі новини на тему>>>

Джерело: ДПІ у Шевченківському районі м. Києва

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»