• Посилання скопійовано

Внесено косметичні зміни до декларації з екологічного податку

Мінфін вніс зміни до форм додатків Податкової декларації екогологічного податку та до форм Податкової декларації збору у вигляді цільової надбавки та до діючого тарифу на природній газ для споживачів усіх форм власності

Внесено косметичні зміни до декларації з екологічного податку

Мінфін наказом від 13.05.2017 р. №495 вніс зміни до форм додатків Податкової декларації екогологічного податку та до форм Податкової декларації збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природній газ для споживачів усіх форм власності.

Основні рядки декларацій та додатків до них не зазнали змін.

Але Наказом № 495 викладено у новій редакції зміст рядків додатків 1 і 2 до декларації з цільової надбавки та додатків 1-6 до декларації з екологічного податку, що передбачені для розрахунку пені.  

Зверніть увагу! Такі незначні зміни приведуть до подання перелічених декларацій за оновленими формами.

Наказ №495 набирає чинності з дня його офіційного опублікування, яке заплановане на 30 червня 2017 року в "Офіційному віснику України" № 51

Відповідно до п. 46.6 ПКУ, до визначення нових форм декларацій (розрахунків), які набирають чинності для складання звітності за податковий період, що настає за податковим періодом, у якому відбулося їх оприлюднення, є чинними форми декларацій (розрахунків), чинні до такого визначення. Оскільки Наказ №495 буде опубліковано у червні, вперше звітувати за новими формами треба буде за III квартал 2017 р.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»