• Посилання скопійовано

Система електронної звітності Держстату поступово відновлює роботу

Деякі регіональні управління статистики прибрали з своїх сайтів інформацію про подання статистичної та фінансової звітності лише в паперовому вигляді

Система електронної звітності Держстату поступово відновлює роботу

Нагадаємо, що вчора на сайтах деяких Головних управлінь статистики обласних міст України було опубліковано попередження про те, що у зв'язку з кібератакою на комп'ютерну мережу Держстату система електронної звітності тимчасово відключена і подавати статистичну та фінансову звітність можна лише в паперовому вигляді. Про це ми повідомляли тут>>

Проте сьогодні деякі з регіональних управлінь статистики прибрали ці оголошення ( в тому числі і  ГУ статистики у м. Києві). Ймовірно, це означає, що система електронної звітності Держстату починає відновлювати свою роботу. Проте для уточнення цієї інформації і уникнення порушення строків подання звітності рекомендуємо звертатися до відповідних територіальних підрозділів Держстату в телефоному режимі.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»