• Посилання скопійовано

Яку звітність до Держстату можна подати в електронній формі? Оновлено перелік

Держстат навів 77 форм статзвітів та 11 форм фінзвітності, які у 2019 році можуть подаватися в електронному вигляді

Яку звітність до Держстату можна подати в електронній формі? Оновлено перелік

Держстат  на своєму офіційному сайті оприлюднив оновлений перелік форм державних статистичних спостережень та фінансової звітності, які можуть подаватись респондентами в електронному вигляді у 2019 році.

Цей перелік можна завантажити тут>>

Вперше про те, яку статистичну та фінансову звітність можна буде подавати в електронному вигляді у 2019 році, Держстат повідомляв ще у жовтні 2018 року. На той момент він містив 16 форм, а у січні 2019 року його було оновлено й він налічував 84 форми разом з фінзвітністю. Про це читайте тут >>.

Станом на 1 лютого зазначений перелік налічує 88 позицій (77 форм статзвітів та 11 форм фінзвітності).

При цьому Держстат зауважив: якщо  є необхідність подання форми статистичної або фінансової звітності до дати її включення у нижчезазначений перелік форм, які можуть подаватись в електронному вигляді, її можна подати у паперовому вигляді.

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»