• Посилання скопійовано

Як відображати у декларації про майновий стан МПЗ ФОПів – власників та орендарів сільгоспземель?

У додатку МПЗ до декларації про майновий стан розраховують суму загального МПЗ та загальну суму сплачених податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок

Як відображати у декларації про майновий стан МПЗ ФОПів – власників та  орендарів сільгоспземель?

Податківці у підкатегорії 104.09 ЗІР зазначили, що у додатку МПЗ до податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація) розраховують суму загального мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ) та загальну суму сплачених податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок. 

При цьому у графі 3 рядка 03 розд. II додатка МПЗ зазначають суму позитивного значення різниці між сумою загального МПЗ та загальною сумою сплачених податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок.

Значення графи 3 рядка 03 розд. II додатка МПЗ переносять до графи 14 розд. V «Податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб/військового збору» Декларації.

У графі 15 розд. V Декларації відображають суму ПДФО позитивного значення різниці між сумою загального МПЗ та загальною сумою сплачених податків, зборів, платежів та витрат на оренду земельних ділянок, сплаченого за місцезнаходженням земельної(х) ділянки(ок), відмінним від податкової адреси платника податку.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»