• Посилання скопійовано

Бухгалтери почали управляти рахунками ФОП через «ОК, Альфа!»

«Альфа-Банк Україна» відкрив нові можливості у своєму віртуальному банку для ФОП

Бухгалтерський облік – непроста справа, особливо якщо він пов'язаний із регулярними походами в банк, нескінченними обмеженнями та змінами. Це забирає багато часу і сил, а у багатьох ще й викликає стрес. Але не у всіх. Клієнти онлайн-банку для підприємців «ОК, Альфа!» можуть скористатися новим функціоналом віддаленого бухгалтера і позбавити себе подібної тяганини.

Головний плюс функціоналу «ОК, Бухгалтер» – це єдине вікно для бухгалтера, якому надається можливість управляти рахунками не однієї фізособи-підприємця. А відразу декількох! Це дуже важливо, оскільки зазвичай один бухгалтер веде по 3-4 ФОП, а є фахівці, у яких кількість клієнтів доходить до десятка. Для них можливості «ОК, Альфа!» – це не просто знахідка, а справжній порятунок.

«ОК, Бухгалтер» серйозно спрощує користування рахунками і клієнтам-ФОП. Вони отримують можливість одним кліком передати управління рахунками довіреному фахівцю.

Щоб зареєструватися в системі, бухгалтеру потрібно на сторінці «ОК, Бухгалтер» ввести податковий номер ФОП, до якого він хоче підключитися.

При реєстрації є вимога проведення ідентифікації бухгалтера з боку банку. Щоб її пройти, бухгалтеру потрібно буде відвідати банківське відділення Альфа-Банку Україна. При наступних запитах на підключення до ФОП, бухгалтер просто направляє запит з особистого кабінету і надає довіреність у банк. Все заради того, щоб доступ до рахунків був максимально безпечним. Після успішної перевірки у фахівці буде впевнений як банк, так і його клієнти ФОП. І бухгалтер зможе спокійно працювати.

Після перевірки запит від бухгалтера направляється і самому підприємцю. Від того буде потрібно лише прийняти запит в особистому кабінеті «ОК, Альфа!» (або відхилити, якщо, наприклад, передумав).

Після підтвердження від власника рахунку бухгалтер отримає права доступу до його рахунків і зможе управляти ними з особистого кабінету: проводити платежі, відправляти звіти в податкову, автоматично продавати валюту, здійснювати виписки і багато іншого.

До речі, підприємець в будь-який момент може змінити бухгалтера, незалежно від причини. Відкликати права можна в особистому кабінеті одним кліком.

Віртуальний банк «ОК, Альфа!» – сучасна та зручна платформа для фізосіб-підприємців. Вони можуть працювати зі своїми рахунками в будь-який час доби, не відвідуючи банківські відділення та економлячи свій час. Ще на моменті запуску клієнти цього онлайн-банку отримали доступ до всіх основних фінансових операцій: онлайн-платежі, виписки, звіт у податкову, формування договорів та інші. Сьогодні «ОК, Альфа!» продовжує вдосконалюватися й обростати новим корисним функціоналом для підприємців, таким як відкриття додаткового рахунку, автоматичний вільний продаж валюти, прямий переказ коштів з рахунку ФОП на власний рахунок фізособи, спеціальний тариф Digital IT для IT-підприємців.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»