• Посилання скопійовано

Припинено підтримку 1С:Підприємство. Бухгалтерія. Як перейти на нову редакцію BAS Бухгалтерія 2.1?

Ще в серпні 2019 року на зміну 1С:Підприємство.Бухгалтерія 2.0 вийшла нова сучасна та функціональна програма BAS Бухгалтерія 2.1. При цьому, починаючи з січня 2021 р., випуск оновлень до Бухгалтерія 2.0 припинено. Тому рекомендуємо перейти на BAS Бухгалтерія - ми допоможемо перенести дані та здійснити початкові налаштування

Припинено підтримку 1С:Підприємство. Бухгалтерія. Як перейти на нову редакцію BAS Бухгалтерія 2.1?

Як відомо, 2021 рік розпочався із значних змін в звітах з ЄСВ та 1ДФ, схемі обліку військового збору, відображенню взаєморозрахунків з контрагентами в новій формі, змінено звіти з праці. Всі ці нововведення вимагають відповідних оновлень функціоналу облікової програми та реалізовані вже в новій редакції  BAS Бухгалтерія 2.1

Підтримка та оновлення Бухгалтерія 2.0 розробником припиняється з 5 березня 2021 року, відповідно зміни законодавства 2021 року в даній редакції реалізовуватися не будуть.

Перейти на нове рішення BAS Бухгалтерія можна досить просто - за допомогою спеціального оновлення 1C:Підприємство, при цьому вся накопичена інформація зберігається, без змін та втрат. Придбати BAS Бухгалтерія можна на умовах пільгового переходу за фіксованою ціною.

Окрім цього, на умовах стандартного апгрейду можна перейти на розширені версії:

  • ПРОФ -  з можливістю внесення змін в конфігурацію, одночасної роботи кількох користувачів, клієнт-серверного варіанта роботи;
  • КОРП - з розширеними можливостями розрахунку заробітної плати і кадрового обліку.

Вартість нової програми в такому випадку розраховується за мінусом вартості придбаної раніше версії, але не менше половини вартості нового програмного продукту.

З технічного боку спеціалісти компанії «Портфель» здійснюють перехід на редакцію 2.1 за наступною схемою:

 

Закриття періоду

Проведіть всі необхідні документи та операції на кінець місяця чи кварталу, вилучіть відмічені на видалення об’єкти та закрийте період для редагування. 

 

Перенесення даних

Адміністратор переносить всі документи та довідники шляхом оновлення актуальної версії редакції 1.2 чи 2.0. Для зміненої конфігурації розробляє технічне завдання по адаптації необхідного функціоналу для 2.1.

 

Початкові налаштування

Консультуємо щодо початкового налаштування інтерфейсу, параметрів обліку, формуванню нових документів в програмі (в межах сплаченого часу).

 

Облік заробітної плати

В Базовій та ПРОФ версії BAS Бухгалтерія 2.1 відсутній автоматичний розрахунок відпускних та лікарняних, облік робочого часу. Щоб доповнити даний функціонал, компанія «Портфель» розробила модуль SELERA, який дозволяє автоматично розрахувати оплати по середньому, заповнити табель обліку робочого часу, роздрукувати кадрові документи та нарахувати заробітну плату з врахуванням неявок.

 

Схема переходу на BAS Бухгалтерія для користувачів 1С:Підприємство 7.7:

У випадку переходу з 7-ї версії 1С:Підприємство документи не переносяться, лише довідники та залишки на дату закриття періоду.

 

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном (050) 104 99 60 або e-mail: info@portfel.ua.

Портфель

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»