• Посилання скопійовано

Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble

Сфера фінансів та бухгалтерії в Україні розвивається навіть під час війни. Розповідаємо про бухгалтерські тренди ринку праці та рівні доходів у різних містах

Фінанси у фокусі: найгарячіші тренди роботи для бухгалтерів у різних містах від експертів Jooble

Сфера бухгалтерії пропонує зараз понад 6 тисяч вакансій. Фізичні особи-підприємці, малі та середні бізнеси, відомі компанії пропонують працевлаштування фахівцям з досвідом та без нього. Наприклад, робота бухгалтер розміщується на сайті Jooble, тут щодня з’являються найкращі вакансії з ринку праці. Сьогодні ми розповімо про останні тренди бухгалтерії у різних містах країни.

 

Київ

У столиці бухгалтери можуть знайти роботу з повною зайнятістю та фіксованим графіком. Спеціалістам пропонують зарплати в межах 19000-35000 грн.

Новими запитами роботодавців є:

  • Технологічна обізнаність – вміння працювати з системами 1С, використовувати всі функції Excel, сервісами Dilovod, iFin та ін.
  • Розвинені soft-skills – вирішальне значення тепер грають адаптивність, вміння швидко приймати рішення та працювати з великим обсягом інформації.
  • Бажання розвиватися – в умовах постійної зміни законодавчих та податкових норм, фахівцям необхідно постійно підтримувати актуальність своїх знань.

На відміну від довоєнного часу, фахівці активніше працюють на підвищення кваліфікації та конкурентоспроможності. До речі, якщо вам цікава робота економіст, з новими вакансіями можна ознайомитися на Jooble.

 

Дніпро

У Дніпрі роботодавці висувають більше вимог стосовно навичок та знань працівників та всіляко сприяють їхньому професійному розвитку. Компанії почали проводити спеціалізовані тренінги, компенсувати вартість курсів та впроваджують програми вивчення іноземних мов. Подібні ініціативи були присутні й до війни, але в меншій кількості. Сьогодні можна вибрати вакансію із зарплатою 19000-31000 грн.

 

Львів

Львівські роботодавці частіше віддають перевагу кандидатам, які мають розвинені навички командної роботи та бажання навчатися нового. Раніше ці особистісні якості не були пріоритетними. Компанії не тільки компенсують вартість курсів, але й пропонують працівникам професійних наставників. Заробітна плата складає 20000-35000 грн.

 

Одеса

Підприємства в Одесі здебільшого шукають досвідчених працівників. Крім запиту на високі кваліфікації, у більшості вакансій шукають відповідальних, уважних до деталей та орієнтованих на результат фахівців. У 2021 році увага головним чином приділялась hard-skills працівників. Середня заробітна плата знаходиться на рівні 17000-28000 грн.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»