• Посилання скопійовано

5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи

Смартфон для роботи має бути збалансованим: достатньо потужним для вирішення професійних задач і водночас простим у керуванні. Як, наприклад, Епл Айфон з продуманою до дрібниць операційкою

5 причин вибрати iPhone 15 Plus для роботи

Великий Айфон 15 Плюс приваблює ціною та характеристиками. Він значно дешевший, ніж флагман Pro Max, водночас корисного екранного простору має стільки ж. Це означає, що його зручно використовувати для перегляду мультимедійного контенту та проходження мобільних ігор з високими вимогами до графіки. 

Варто заглибитися в технічні та експлуатаційні характеристики, щоб зрозуміти, які ще переваги доступні власникам «Плюса».

 

Потужний процесор

Якщо смартфон використовується для роботи, в списку вимог до нього з’являються швидке запускання програмного забезпечення, відсутність лагів й захищеність конфіденційної інформації.

Про все по черзі:

  1. Чип Apple A16 має 6 ядер, 4 з яких відповідають за базові навантаження, а ще 2 — за підвищені, тому застосунки буквально «літають»;
  2. об’єм оперативки дозволяє відкривати багато вікон одночасно без зависання;
  3. IOS не боїться вірусів, а від несанкціонованої аутентифікації в системі захищає Face ID.

 

3 варіанти пам’яті

Можна підібрати оптимальний обсяг постійної пам’яті з огляду на стиль експлуатації та професію:

  • 128 гігабайтів достатньо для працівника, якому важливо постійно залишатися на зв’язку та мати змогу серфити в інтернеті без обмежень;
  • 256 гігабайтів для фрилансера, якому часто доводиться вносити правки в проєкти;
  • 512 Гб для мобільного фотографа, художника, інстаграм-блогера, автора наліпок для месенджерів. 

 

Висока автономність

Батарея до 5000 мАг забезпечує довготривалу експлуатацію без підзаряджання.  В автономному режимі Айфон може функціонувати впродовж усього робочого дня. А за мінімальних навантажень заряду вистачає й на 2 дні. 

Для зарядки смартфона можна використовувати стандартний адаптер і бездротову станцію. Також можливе живлення від повербанка або персонального комп’ютера через провід.

 

Швидкий доступ до потрібних функцій

Для спрощеної взаємодії з інтерфейсом передбачено динамічний острівець, який замінює класичну «моноброву». Він дозволяє швидко приймати вхідні дзвінки, переглядати сповіщення, запускати диктофон або запис екрана, активувати таймер, будувати маршрути, контролювати передачу файлів через AirDrop. Також Dynamic Island розширює можливості багатозадачності та не «краде» корисний екранний простір.

 

Ергономічність

Двохсотграмова «плитка» ідеально лягає в руку. Завдяки матовому задньому склу, вона не ковзає та викликає лише приємні тактильні відчуття. Чутливий, чіткий та яскравий екран сумісний зі стилусами, тому підтримується введення від руки. Через порт Type-C у разі потреби можна під’єднати мишку або зовнішню клавіатуру, дротові навушники, інші аксесуари.

Завдяки тривалій програмній підтримці Айфон 15 Плюс буде актуальним ще довго. Його «залізо» випереджає час, тому навіть через 3-4 роки смартфон навряд чи опиниться на лаві аутсайдерів. 

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»