• Посилання скопійовано

ВРУ розблокувала підписання закону про банки

Верховна Рада відхилила два проекти постанов, які блокували підписання закону про банки

ВРУ розблокувала підписання закону про банки

За інформацією ВРУ, сьогодні, 19 травня, народні депутати розглянули два проекти постанови про скасування результатів голосування Верховної Ради України від 13.05.2020 року про прийняття в другому читанні та в цілому проекту Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності" за №2571-д-П і 2571-д-П1.

Проекти доповіли автори - народні депутати Антон Поляков і Олександр Дубінський.

Голова Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи ВРУ Сергій Кальченко доповів рішення Комітету, який ухвалив відповідні висновки щодо проектів постанови і рекомендує парламенту визначитися щодо них шляхом голосування.

Народні депутати за результатами голосування відхилили проекти Постанови.

Тепер підписання закону про роботу банків розблоковане для спікера ВРУ Дмитра Разумкова і відповідно для Президента Володимира Зеленського. 

***

Читайте також:

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»