• Посилання скопійовано

ПриватБанк знизив ставки за кредитами ФОПам

До кінця лютого акційна ставка становить 1,4% на місяць від початкової суми кредиту за перші півроку і 1,2% в місяць за наступний термін користування кредитом

ПриватБанк знизив ставки за кредитами ФОПам

ПриватБанк з нового року знижує ставки кредитування для малого бізнесу та підприємців. Як повідомив керівник Дирекції МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв, з 1 січня до кінця лютого діятиме пільгова ставка кредитування за програмою фінансування підприємців «КУБ». На цей період акційна ставка становить 1,4% на місяць від початкової суми кредиту за перші півроку та 1,2% на місяць за наступний термін користування кредитом.

Минулого року кредитами ПриватБанку скористались понад 25 тисяч підприємців на загальну суму 8,8 млрд грн. Заявку на отримання фінансування можна оформити тут: kub.pb.ua. Нагадаємо, що за даними дослідження банківського ринку компанії CBR ПриватБанк вважають основним банком 70% підприємців та 45% юридичних осіб (за 2020-й рік ці показники збільшилися на +3,9% та +2,8% відповідно).

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»