• Посилання скопійовано

Українці зможуть отримувати міжнародні перекази від Paysera через ПриватБанк

Українці відтепер зможуть отримувати міжнародні перекази від клієнтів провідного європейського фінансового сервісу Paysera на картки чи рахунки у ПриватБанку через систему PrivatMoney

Українці зможуть отримувати міжнародні перекази від Paysera через ПриватБанк

Українці відтепер зможуть отримувати міжнародні перекази від клієнтів провідного європейського фінансового сервісу Paysera на картки чи рахунки у ПриватБанку через систему PrivatMoney. Партнерство банку з Paysera допомагає і суттєво спрощує отримання фінансової підтримки від родичів і близьких, які нині проживають та працюють в ЄС.

Швидкі міжнародні перекази до України можуть надсилати у євро фізичні особи, ідентифіковані клієнти Paysera зі своїх поточних або карткових рахунків Paysera з усіх країн світу (крім заборонених).

Для успішного здійснення переказу відправник має вказати IBAN одержувача у ПриватБанку (отримувач переказу може його отримати за 2 кліки у власному Приват24). Такий переказ буде автоматично зараховано на картку клієнта.

Якщо одержувач отримав контрольний номер переказу PrivatMoney, то переказ доступний до виплати у Приват24, ТСО, банкоматі, відділенні та через підтримку 3700 або чат онлайн.

Paysera – європейська фінтех-компанія, яка надає швидкі грошові перекази, фінансові послуги та має більше 1 мільйона завантажень мобільного додатка. На сьогодні рахунки Paysera мають понад 74 тисяч громадян України.

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: Фінанси і банки/НБУ і банківська система

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «НБУ і банківська система»