• Посилання скопійовано

НБУ оголосив графік роботи банків у вихідні

У разі необхідності 3 і 10 травня фінустанови можуть здійснювати касові операції з клієнтами без відкриття операційного дня банку

НБУ оголосив графік роботи банків у вихідні

В связи с распоряжением Кабмина о перенесении рабочих дней в 2013 году (N1043-р) и соответствующим указом Национального банка Украины (N103), 1-6 мая включительно являются выходными днями для отечественных финучреждений. 7 и 8 мая банки будут работать в обычном режиме. 9,10,11,12 мая - выходные дни. Об этом сообщает пресс-служба регулятора.

Согласно сообщению, рабочие дни банков, а также дни работы системы электронных платежей НБУ переносятся с 3 мая на субботу 18 мая и с 10 мая на субботу 1 июня.

В случае необходимости 3 и 10 мая финучреждения могут осуществлять кассовые операции с клиентами без открытия операционного дня банка.

Джерело: ЛІГА.net

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»