• Посилання скопійовано

Ощадбанк ввів кредитні канікули для мобілізованих позичальників

Також Ощадбанк припиняє нарахування процентів за користування кредитом та штрафів на час проходження позичальником військової служби протягом дії в Україні особливого періоду

Ощадбанк ввів кредитні канікули для мобілізованих позичальників

Ощадбанк запровадив кредитні канікули для позичальників – військовослужбовців та мобілізованих до лав української армії. Зокрема, Ощадбанк для цієї категорії своїх позичальників припиняє нарахування процентів за користування кредитом та штрафних санкцій на час проходження позичальником військової служби протягом дії в Україні особливого періоду.

«Громадянський обов’язок кожного українця, кожного колективу – надавати максимальну допомогу нашим мужнім військовим, адже саме вони сьогодні потребують всебічної підтримки на всіх рівнях. Запровадження кредитних канікул – це ще один спосіб підтримки Ощадбанком наших захисників, які щосекунди ризикують життям заради мирного майбутнього єдиної європейської України», – зазначив голова правління банку Андрій Пишний.

Щоб скористатись кредитними канікулами, позичальнику або його представнику необхідно в будь-який зручний спосіб надати до установи банку, в якій було отримано кредит, засвідчену підписом позичальника копію його військового квитка або оригінал довідки військового комісаріату чи військової частини про перебування на військовій службі, які містять дані про дату призову/вступу позичальника на військову службу.

Довідково: відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» особливий період настає з моменту оголошення рішення про мобілізацію (крім цільової) або доведення його до виконавців стосовно прихованої мобілізації чи з моменту введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях та охоплює час мобілізації, воєнний час і частково відбудовний період після закінчення воєнних дій.

Джерело: Дзеркало тижня

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»