• Посилання скопійовано

НБУ знову продовжив терміни реструктуризації кредитів для банків

Національний банк України продовжив кінцевий термін реструктуризації кредитів для підтримки ліквідності банків та за операціями РЕПО

НБУ знову продовжив терміни реструктуризації кредитів для банків

Граничный термин по реструктуризации таких кредитов перенесен регулятором с 1 сентября на 1 ноября 2015 года, говорится в постановлении НБУ  №568.

Этим документом регулятор внес еще одно важное уточнение: постановление распространяется на банки, которые испытывают недостаточность ликвидных средств, в то время как ранее решение по реструктуризации НБУ принимал на основании обращения банка.

Постановлением №363 НБУ установил график погашения банками кредитов для поддержки ликвидности, по которым финучреждениям были предоставлены «кредитные каникулы» до 10 июня текущего года. Окончательный срок возврата банками кредитов по поддержке ликвидности установлен 10 июня 2020 года.

Джерело: Мінфін

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»