• Посилання скопійовано

Держстат зафіксував зростання зарплат українців

Середня заробітна плата по Україні за липень становить 3151 грн - це на 42 грн більше, ніж в червні. А в порівнянні з цифрами річної давності зарплатні показники зросли майже на 15%

Самые высокие зарплаты - в Киеве. Согласно данным статистики, в столице зарабатывают около 4700 грн в месяц. На втором месте - Донецкая область. Здесь средняя зарплата составляет 3619 грн. Киевская и Днепропетровская области демонстрируют схожие показатели - 3200-3300 грн, сообщает Государственная служба статистики.
Самые скромные зарплаты, по данным Госстата, платят в Тернопольской области. Здесь за месяц в среднем зарабатывают около 2200 грн.

Джерело: Контракты.ua

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»